Позивница за венчање у електронском облику може бити јако корисна ако вам гости долазе из других градова или пак држава и нисте сигурни колико су упознати са локацијом цркве и ресторана где ће венчење бити одржано. Нисте у могућности да свима пошаљете позивнице, плашите се да ћете заборавити нешто битно у разговору са гостима, из ускуства других знате да већина гостију неће потврдити своје присуство до договореног датума, на којем сви ресторани инсистирају. Дуго сте маштали о овом дану и желите другачије венчање од осталих, којем ћете дати свој лични печат. Пуно романтичних детаља, прича о вама, мапе са локацијама и сатницом, форма за потврду присуства, одбројавање до вашег најбитнијег дана, љубавни цитат и још много детаља са којим може бити креирана уникатна позивница за венчање.

Електронска позивница за венчање може по потреби бити допуњена или измењена, уколико наступе неке промене или једноставно уочите неку грешку или пропуст. У зависности од броја гостију, сајт може бити замена за класичне позивнице или њихова допуна са детаљнијим информацијама. При штампању позивница, једноставно наведите адресу свог сајта.

На примеру већ урађених сајтова за венчања у овој години, можете видети како цела ова прича изгледа.

Тема 1
Тема 2
Тема 3
Тема 4
Тема 5
Тема 6

Сајт који израђујемо, прилагођен је приказу на рачунару, лаптопу, таблету, мобилном телефону и није завистан од дијагонале екрана. Детаљи венчања ће у сваком моменту бити уз вас и ваше госте.

Шта ваша позивница за венчање садржи?

Сајт се састоји од следећих страница:

  • Насловна – Ваше фотографије, датум венчања, одбројавање до вашег венчања, термин црквеног и грађанског венчања, листу жеља за поклоне
  • Веридба / Наша прича – Кратка прича о вашем упознавању, веридби и свему ономе што желите да ваши гости знају
  • Црквено венчање – Термин црквеног венчања, мапа са локацијом цркве, ваше напомене
  • Грађанско венчање – Термин грађанског венчања, мапа са локацијом ресторана, карта пића, ваше напомене гостима
  • Потврда присуства – Мапа са локацијама и форма за потврду присуства, која је повезана са вашом е-маил адресом
  • Књига гостију – Страница на којој ваши гости могу остављати коментаре и поруке
  • Кум и кума – Страница са фотографијом, именом и линком ка друштвеним мрежама кума и куме

Према вашим жељама, одређене странице могу бити искључене, као и сами сегменти у оквиру њих. Књига гостију или листа жеља рецимо, не морају нужно бити део вашег сајта.

На сајту ћемо поставити текст који ви желите, као и фотографије које нам доставите. Након венчања, постојеће фотографије можемо заменити онима са вашег венчања. Сајт по потреби може бити заштићен шифром, где ће само ваши гости, којима доставите лозинку, бити у могућности да му приступе.

Цена израде сајта на основу понуђених примера износи 129 еура у коју су укључене услуге хостинга вашег сајта, као и регистрација домена (нпр. gocaibranko.com).

Изаберите тему за ваш младеначки сајт

Од прелепог сајта за ваше венчање, дели вас само попуњавање контакт форме у којој ћете навести назив дизајна који вам се највише свиђа.

Олакшајте себи организацију венчања и комуникацију са гостима, будите јединствени, имајте увек уз себе детаље вашег венчања.

За сва питања нас можете контактирати и путем емаил-а info@brankomarkovic.com или посетите наш специјализовани сајт за венчања.