УСЛУГЕ

Само делић онога што свакодневно радимо за наше клијенте

КОМПЛЕТНА УСЛУГА

Мој циљ је да вам помогнем у креирању квалитетног онлине наступа и расту вашег пословања
Израда сајтова

Консултовање, израда, редизијан и одржавање сајтова, Сајтови су прилагођени свим уређајима и дијагоналама екрана. Уникатан и јединствен дизајн, могућност самосталног уноса садржаја.

SEO оптимизација

Дефинисање кључних речи, оптимизације текстова, елемената сајта и фотографија. Креирање xml мапа, пријава на претраживаче и свих осталих корака за што боље рангирање вашег сајта.

Друштвене мреже

Отварање налога на друштвеним мрежама и интеграција са вашим сајтом. Припрема и унос садржаја и фотографија, креирање рекламних кампања и акцијских понуда производа.

ПОЗИВНИЦА ЗА ВЕНЧАЊЕ

Позивница за венчање или младеначки сајт је ваша електронска позивница за венчање која вам омогућава унос текста, фотографија, мапа са локацијама и детаљима црквеног и грађанског венчања, формулар за потврду присуства, одбројавање до вашег најбитнијег дана, кратке приче о вама и вашем упознавању, листу жеља за поклоне и још много тога. Ослобађава вас рачунања потребног броја позивница за штампу и садржај можете мењати у сваком моменту уколико наступе неке промене.

ПОЗИВНИЦЕ ЗА РОЂЕНДАН

Позивнице за рођендан, крштење, пунолетство или ваше друге прославе су део наше нове понуде. Олакшајте себи организацију ових догађаја, електронским путем поручите позивницу и обавестите ваше госте. Ваша електронска позивница  вам омогућава унос текста, фотографија, мапа са локацијама и детаљима рођендана или крштења, формулар за потврду присуства, одбројавање до вашег најбитнијег дана. Ослобађава вас рачунања потребног броја позивница за штампу и садржај можете мењати у сваком моменту уколико наступе неке промене.
ПРИЛАГОЂЕНО ЗА МОБИЛНЕ УРЕЂАЈЕ

Сајтови су прилагоени свим величинама екрана и биће лепо видљиви и читљиви на рачунару, лаптопу, таблету и мобилном телефону.

УНИКАТАН ДИЗАЈН СВАКОГ САЈТА

Свака идеја, клијент, пословна потреба имају своју специфичност. Такав је и приступ изради сајтова а резултат, су прелепи, јединствени и функционални сајтови.

САМОСТАЛНО АЖУРИРАЊЕ САДРЖАЈА

Уз сајт ћете добити упутство за самостално ажурирање садржаја. Увек смо на располагању да преузмемо бригу о вашем сајту и након израде и завршетка пројекта.

УТИСЦИ КЛИЈЕНАТА


Наш нови сајт је потпуно променио имиџ о НДС-у, и просто, направио је од једне невидљиве институције, једно препознатљиво и често на сајту посећено Друштво. Број прегледа нашег сајта се повећава из месеца у месец, ажуриање од стране господина Марковића је одлично, тако да имам само речи похвале на његов рад. Помоћ коју нам пружа у промоцији науке, наших чланова, и успешнијем остварењу циљева НДС-а, била би не замислива без доброг и ажурног сајта. Хвала Бранко!

Проф. др Јован Васиљевић
Проф. др Јован Васиљевић
Председник Научног друштва Србије

Од отварања апртмана 2009. године, констатно смо радили на унапређењу наше понуде. Схватили смо да нам је потребан редизајн сајта који ће нас на прави начин представити нашим гостима и повећати посећеност, јер су нам гости долазили путем препорука или реклама на порталима. Бранко је креирао модернији сајт, са акцентном на етно стилу наших апартмана. Сада нам значајан број гостију долази путем самог сајта и хтео бих да похвалим сарадњу коју смо имали.

Љубомир Путић
Љубомир Путић
Апартмани Свети Ђорђе Зрењанин

ПОРТФОЛИО И ПРОЈЕКТИ

Поред реализације идеја наших клијената реализовали смо и сопствену идеју специјализованог сајта за венчања. На овом сајту можете пронаћи примере позивница за венчање, као и најчешћих делатности у припреми једног венчања за које можемо урадити сајт са прегледом свих ваших услуга и производа. У одељку портфолио можете погледати одабране сајтове које смо урадили.

До жељеног производа или услуге данас најчешће долазимо претрагом интернета. Квалитетна видљивост на интернету је постала обавезан елемент сваког пословања и више није довољно имати само уређен излог. Са занемарљивим улагањем у онлине присуство можете допрети до већег броја клијената, без обзира на њихову локацију и ваш сајт ће им и ван радног времена пружити неопходне информације. У годинама које долазе, сајт ће постати доминантно средство за привлачења нових клијената.
Избор писма
Latinica
УСЛУГЕ

Израда сајтова, SEO оптимизација, друштвене мреже, електронске позивнице за венчање

КОНТАКТ

info@brankomarkovic.com
064/230-40-32

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ