САЊАЈ – ОСМЕЛИ СЕ – РЕАЛИЗУЈ

Креативним и дигиталним приступом, стварамо за вас невероватна web решења

О МЕНИ

Дигитално орјентисан, љубитељ интернета и нових технологија


Преко 10 година у свету дигиталних технологија и електронског пословања. Од 2008. запослен у финансијском сектору уз рад на пројектима везаним за мбанкинг и ебанкинг решња, дигитализације и унапређења процеса. Искуство стечено на комплексним пројектима, константну анализу корисничког искуства клијената и трендова, иновативност и константно унапређење услуга, сам пренео и на сегмент израде сајтова. Последњих 5 година радим на изради сајтова, сео оптимизацији и онлине наступу уз константно праћење трендова и жељу да клијентима понудим нешто ново и другачије. Електронска позивница или младеначки сајт је најновији пројекат на којем тренутно радим. Настала је као резултат константне жеље за иновативношћу и другачијем пристуту потребама клијената. Поред младеначких сајтова посебан сегмент понуде чине сајтови за све учеснике у организацији венчања са дизајном специјално осмишљеним за те сврхе.

Помоћи ћу вам у креирању вашег онлине наступа, без обзира на ваше пословне потребе и послом којим се бавите, као и да вам приближим важност присуства на интернету. Прошла су времена када је било довољно уредити излог радње и поставити видљиву рекламу на вашем локалу. Данас, ваши потенцијални клијенти и купци првенствено се окрећу претрази жељеног производа или услуге путем интернета и врло је важно имати и онлине излог и рекламу у виду вашег сајта. Сајт вам пружа могућност да дођете и до клијената који не пролазе свакодневно поред локације вашег локала, као и да им пружите могућност да се упознају са вашим производом и услугом и ван вашег радног времена. Са врло мало улагања у ваш сајт и онлине присуство можете допрети до значајно већег броја клијената и повећати свој профит. У годинама које долазе, ово ће бити и доминантан начин долажења до нових клијената и купаца.

0%
Wordpress
0%
Html / Css
0%
SEO
0%
Social

СВАКОДНЕВНИ ПОСЛОВИ

Мој циљ је да вам помогнем у креирању квалитетног онлине наступа и расту вашег пословања
Израда сајтова

Израда, редизијан и одржавање сајтова, Сајтови су прилагођени свим уређајима и дијагоналама екрана. Уникатан и јединствен дизајн, могућност самосталног уноса садржаја.

SEO оптимизација

Дефинисање кључних речи, оптимизације текстова, елемената сајта и фотографија. Креирање xml мапа, пријава на претраживаче и свих осталих корака за што боље рангирање вашег сајта.

Друштвене мреже

Отварање налога на друштвеним мрежама и интеграција са вашим сајтом. Припрема и унос садржаја и фотографија, креирање рекламних кампања и акцијских понуда производа.

БУДИМО У КОНТАКТУ

Имате идеју за сајт, започнимо сарадњу и креирајмо неке извандредне ствари

Избор писма
Latinica
УСЛУГЕ

Израда сајтова, SEO оптимизација, друштвене мреже, електронске позивнице за венчање

КОНТАКТ

info@brankomarkovic.com
064/230-40-32

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ